Hvem er vi?

Dr. Chunwen Gao, M.D., Ph.D.

Dr. Gao er uddannet fra Tongji Medical University i Kina i 1992, hvorefter han fik arbejde som ortopædkirurg på sygehuset i Beijing. I 1995 kom han først til Danmark for at skrive sin Ph.D. i smerteforskning på Skejby Sygehus og senere på Aalborg Sygehus. Efter denne var afsluttet i 2001, fik han en postdoc-stilling på University of California i et år.

Dr. Gao vendte tilbage til Danmark i 2002 hvor han arbejdede som læge på ortopædkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus. I 2004 flyttede Dr. Gao til Fyn og arbejdede på hhv. Odense Universitetshospital (OUH) og Ringe Sygehus. Under sit ophold på OUH, fordybede han sig i kroppens anatomi og biomekaniske funktioner.

Under sin lægeuddannelse, fik han sideløbende undervisning i akupunktur og praktisering heraf. Han åbnede sin første akupunkturklinik på Fyn i 2005. Igennem årene har han udviklet sin helt særlige behandlingsmetode med en kirurgisk akupunkturnål, Gao Akupunktur® og akukirurgi® , som er en minimal invasiv behandling der er specielt effektiv mod kuskefingre, springfingre og lignende lidelser. 

Dr. Gaos behandlingskoncept er minimale indgreb med maksimal effekt.

 

 

Line G. Haaning, akupunkturelev

Line har igennem hendes kinesiske opvækst, fået et stort kendskab og indblik i kinesisk medicin og behandlingsmetoder. Hun er nu igang med en uddannelse i klassisk akupunktur, herunder også auriculoterapi (øreakupunktur), gua sha og cupping. Line forventer at blive RAB-certificeret i efteråret 2020.

Sideløbende med hendes studie får hun samtidig undervisning af Dr. Gao og assisterer ham sommetider i klinikken. Derudover står hun også for klinikken- og webshoppens daglige drift.

Line behandler både i Valby (Kbh) og Egå (Aarhus).