Kosmetisk akupunktur

Et naturligt ansigtsløft 

Ansigtet består af knap 100 muskler, hvoraf 24 af dem bruges bevidst eller ubevidst i vores ansigtsmimik, når vi udtrykker følelser. Følelser som vrede, frustration, bekymring og glæde, kan alle sætte deres spor i vores ansigter i form af linjer og rynker, der alle bevidner om glæderne og sorgerne, i det liv vi har levet. Påvirkningen af ansigtsmusklerne er dog ikke udelukkende emotionelle, da hudens tilstand også i høj grad afhænger af faktorer som væskebalance, vitamin- og mineralindtag, søvn mm. 

En naturlig måde at afspænde ansigtsmuskulaturen på, er ved hjælp af kosmetisk akupunktur/ansigtsakupunktur. Ved hjælp af meget tynde nåle stimuleres blodcirkulationen, samtidig med at muskulaturen afspændes og opstrammes. Metoden er meget skånsom og er uden bivirkninger.
For at opnå det bedste resultat, kræves ugentlige behandlinger i den første opstartsperiode på 5-10 uger. Herefter kan man nøjes med vedligeholdende behandling hver 4.-8. uge. I mellemtiden kan man selv forlænge virkningen af behandlingerne igennem kost, søvn, motion samt eventuelle rynkeplastre.

Opstartspakke - basis

Denne pakke er til dig, som ønsker at minimere fine linjer og rynker, og forbedre ansigtsgløden. 

Behandlingsforløb: 1 behandling om ugen i 5 uger. Herefter vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge. 

Pris: 3.300 kr. (660kr./behandling)

Bestil tid
kosmetisk small2.png__PID:81209d84-711d-4038-8b30-f591d2f4c4b1
Kosmetisk small.png__PID:7994b9c9-5d11-41c4-88a0-8a1fdd6a8eda

Opstartspakke - udvidet

Denne pakke er til dig, som ønsker et mere intensivt forløb til dybere rynker og fuger, samt opnå en forbedret ansigtsglød. 

Behandlingsforløb: 1 behandling om ugen i 10 uger. Herefter opfølgende behandling hver 6-8. uge. 

Pris: 6.500 kr. (650kr./behandling)

Bestil tid

Opfølgende behandling

Denne behandling er til dig, som ønsker en vedligeholdende behandling efter et behandlingsforløb med ca. 4-8 ugers mellemrum.

Varighed: 60 minutter

Pris: 700 kr.

Bestil tid

Enkeltbehandling

Denne behandling er til dig, som ønsker at prøve en enkelt kosmetisk akupunkturbehandling, uden at binde dig til et forløb. Hvis du beslutter dig for at købe et forløb efterfølgende, vil enkeltbehandlingsprisen blive modregnet pakkeprisen.   

Pris: 750 kr. 

Bestil tid

Hvordan virker ansigtsakupunktur?

Når de tynde nåle sættes i akupunkturpunkter samt i ansigtsmuskulaturen, øges blodcirkulationen i området, samtidig med at det fremmer udskillelsen af affaldsstoffer. Når blodgennemstrømningen øges, bliver der også dannet mere collagen, fordi hudcellerne bliver stimuleret til at forny sig.  
Collagen er et protein, som sørger for at holde huden fast og elastisk.

Et normalt behandlingsforløb vil typisk indledes med en samtale, hvor vi fastlægger det ønskede fokusområde. Herefter vil vi lave en let rensning af ansigtet, hvorefter tynde nåle indsættes langs muskulaturen i ansigtsmuskulaturen samt enkelte nåle i meridianer langs kroppen. Nålene på akupunkturpunkterne langs kroppen kan godt undlades eller begrænses, hvis dette ønskes. Vi anbefaler dog kropsakupunkturen ligeså, da det understøtter ansigtsbehandlingen og medvirker til en hurtigere heling samt udrensning. 

Behandlingen afsluttes med en påførelse af en fugtgivende ansigtsserum, efterfulgt af en nænsom hovedbunds- og ansigtsmassage. 

Ansigtsakupunkturen hjælper ikke blot på fine rynker og linjer, men er også en meget afslappende og afstressende behandling for hele kroppen.

Hvad skal man være opmærksom på?

Man skal altid huske at drikke rigeligt med vand, så man hjælper kroppen med udrensningen af affaldsstoffer. 

Man skal også være opmærksom på, at behandlingen kan forårsage små blå mærker, selvom det forekommer sjældent. Disse forsvinder efter få dage, og man kan fremskynde processen ved at massere området. 

En kosmetisk akupunkturbehandling er ikke et quick fix, og man vil ikke opnå samme øjeblikkelige resultater som ved indsprøjtning med botox/fillers. Dog er det en helt naturlig behandling, der er uden bivirkninger, men som derimod påvirker kroppens egen evne til at opstramme huden og give den mere glød.

Det er en proces, som kræver gentagne behandlinger, hvis man ønsker et mere vedvarende resultat. 

AdobeStock_283863180.jpeg__PID:384fa115-9ca3-43d2-bdb2-cf3b95601c44
Line H - final.png__PID:f7b20e57-086d-4667-b148-b57841346f6b

Line Holm, akupunktør og sygeplejerske

Line - Final.png__PID:16677148-b578-4134-af6b-eb1a6a0fdf96

Line Gao Haaning, klassisk akupunktør

WE_Clinic_29 small.jpg__PID:1960565b-f9e4-4cc5-8d83-fb1c33316b5c

Katrine Windinge, klassisk akupunktør

Har du spørgsmål?