Behandlere

Dr. Chunwen Gao, M.D., Ph.D.

Dr. Gao er uddannet fra Tongji Medical University i Kina i 1992, hvorefter han fik arbejde som ortopædkirurg på sygehuset i Beijing. I 1995 kom han først til Danmark for at skrive sin Ph.D. i smerteforskning på Skejby Sygehus og senere på Aalborg Sygehus.

Efter denne var afsluttet i 2001, fik han en postdoc-stilling på University of California. Dr. Gao vendte tilbage til Danmark i 2002 hvor han arbejdede som læge på ortopædkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus.

I 2004 flyttede Dr. Gao til Fyn og arbejdede på hhv. Odense Universitetshospital (OUH) og Ringe Sygehus. Under sit ophold på OUH, fordybede han sig i kroppens anatomi og biomekaniske funktioner.

Under sin lægeuddannelse, fik han sideløbende undervisning i akupunktur og praktisering heraf. Han åbnede sin første akupunkturklinik på Fyn i 2005. Igennem årene har han udviklet sin helt særlige behandlingsmetode med en kirurgisk patenteret nål, Gao Akupunktur® og akukirurgi® , som er en minimal invasiv behandling der er specielt effektiv mod kuskefingre, springfingre og lignende lidelser i hænder og håndled.

Dr. Gao er registreret alternativ behandler (RAB) og behandler kun i Valby.

Book tid
Chunwen Gao
Founder image

Line Haaning, Klassisk akupunktør (barsel)

Line har, igennem hendes kinesiske opvækst, et stort kendskab og indblik i kinesisk medicin og de traditionelle behandlingsmetoder. Hun er uddannet i Klassisk akupunktur, auriculoterapi (øreakupunktur), gua sha, cupping og har også taget kursus i fertilitet.

Hun har derudover modtaget undervisning af Dr. Gao og assisterer ham sommetider i Valby klinikken. Line er overordnet ansvarlig for klinikkernes og webshoppens daglige drift.

Line behandler både i Valby (Kbh) og Risskov (Aarhus).

Fokusområder: Graviditets- og efterfødselsgener, arvævsbehandling, migræne/hovedpine, allergi, cupping

Book tid

Line Holm Jensen, Akupunktør og Sygeplejerske

Line er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på Aarhus Universitetshospital i mere end 14 år på hhv. hjertekirurgisk, kirurgisk børneafsnit og senest Børn og Unge Klinik indenfor ortopædkirurgien. Her har hun haft ansvaret for bl.a. postoperativ sygepleje, herunder vejledning om kost, motion og medicin.  

Line er også uddannet i Klassisk akupunktur, øreakupunktur,  guasha og cupping. Hun har derudover taget kursus i fertilitet. 

Grundet Lines sundhedsfaglige erfaring samt hendes egen aktive livsstil, har hun en særlig interesse i bevægeapparatet og lindring af kroniske og akutte smerter i muskler og led. 

Line er RAB certificeret og behandler kun i Risskov (Aarhus).

Fokusområder: Muskel- og ledsmerter, afspænding, sportsskader, cupping, allergi, ryge/sukkerafvænning, graviditetsgener

Book tid
Product image
Founder image

Kristin Eskelund, Akupunktør og Jordemoder

Kristin er uddannet akupunktør og jordemoder. Som jordemoder har hun arbejdet på fødegangene i Hvidovre og Horsens. Hun har desuden gennemført kurser i; øreakupunktur, reikihealing, psykomotorisk terapi og fertilitet.

Kristins behandlingstilgang tager afsæt i den holistiske menneskeanskuelse fra Østen, men præges også af erfaringen fra den vestlige sundhedsvidenskab.

Behandlingsformen er primært akupunktur, men med inddragelse af healing og forskellige visualiserings- og afspændingsøvelser. De forskellige teknikker kombineres på en intuitiv måde, så behandlingen er skræddersyet til den enkelte.

Som jordemoder tilbyder hun fødselsforberedende samtaler og efterfødselssamtaler, for par der har brug for (ekstra) snak om fødslen. Kristin er registreret alternativ behandler (RAB) og behandler kun i Aarhus. Fokusområder: Fertilitet, kvindens cyklus, fødsels- og efterfødselssamtaler

Book tid

Caroline Søgård, Holistisk behandler

Carolines kompetencer spænder vidt og hun er uddannet indenfor både akupunktur, forskellige healingsformer samt krops- og ansigtsterapi. Hun har særlig fokus på behandling af symptomer forårsaget af stress og angst. Caroline anvender altid flere metoder i hendes behandlinger med målet om at skabe en følelse af dyb afslappelse og ro.

Hun har selv oplevet konsekvenserne af langvarig angst og uro på egen krop og har derfor en stor passion for at lindre disse følger hos andre.

Caroline er registreret alternativ behandler (RAB) og behandler kun i Risskov. 

Fokusområder: Stress og angst (særligt hos børn og unge), afspænding, beroligende ansigtsterapi

Book tid
Product image