Behandlere

Lægeuddannet behandler hos WE Clinic

Dr. Chunwen Gao, M.D., Ph.D.

Dr. Gao er uddannet fra Tongji Medical University i Kina i 1992, hvorefter han arbejdede som ortopædkirurg på hospitalet i Beijing. I 1995 kom han først til Danmark ifm. sin Ph.D. i smerteforskning på Skejby Sygehus og senere på Aalborg Sygehus. Efter denne var afsluttet i 2001, fik han en postdoc-stilling på University of California. Dr. Gao vendte tilbage til Danmark i 2002 hvor han arbejdede som læge på ortopædkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus.
I 2004 flyttede Dr. Gao til Fyn og arbejdede på hhv. Odense Universitetshospital (OUH) og Ringe Sygehus. 

Under lægeuddannelsen, fik Dr. Gao sideløbende undervisning i akupunktur. Han åbnede sin første akupunkturklinik på Fyn i 2005. Igennem årene har han udviklet en unik behandlingsmetode med en kirurgisk patenteret nål, Gao Akupunktur® og akukirurgi®. Minimalt invasive behandlinger, der er specielt effektiv til behandling af kuskefingre og lignende lidelser i hænder og håndled.

Dr. Gao er registreret alternativ behandler (RAB) og behandler i Valby og somme tider også i Aarhus.

Bestil tid

Line Haaning, klassisk akupunktør 

Line har igennem hendes kinesiske opvækst, et stort kendskab og indblik i kinesisk medicin og de traditionelle behandlingsmetoder. Hun er uddannet i Klassisk akupunktur, auriculoterapi (øreakupunktur), gua sha, cupping og er efteruddannet i fertilitet, kost samt posturologi.

Hun er derudover underviser på Danmarks Akupunkturuddannelse, konsulent og overordnet ansvarlig for klinikkernes og webshoppens daglige drift. 

Line er RAB certificeret og behandler i Risskov (Aarhus). 

Fokusområder: Fertilitet, posturologi, afspænding, allergi, arvævsbehandling, cupping, fordøjelsesproblemer, graviditets- og efterfødselsgener, migræne/hovedpine

Bestil tid
Certificeret klassisk akupunktør
Sygeplejerske og akupunktør

Line Holm Jensen, akupunktør og sygeplejerske

Line er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på Aarhus Universitetshospital i mere end 16 år på hhv. hjertekirurgisk, kirurgisk børneafsnit og senest Børn og Unge Klinik indenfor ortopædkirurgien. Her har hun haft ansvaret for bl.a. postoperativ sygepleje, herunder vejledning om kost, motion og medicin.  

Line er uddannet i Klassisk akupunktur, øreakupunktur,  guasha og cupping. Hun har derudover taget kursus i fertilitet. 

Grundet Lines sundhedsfaglige erfaring samt sin egen aktive livsstil, har hun en særlig interesse i bevægeapparatet og lindring af kroniske og akutte smerter i muskler og led. 

Line er RAB certificeret og behandler i Risskov (Aarhus).

Fokusområder: Muskel- og ledsmerter, afspænding, sportsskader, cupping, allergi, fordøjelse, ryge/sukkerafvænning, graviditetsgener

Bestil tid

Kristin Eskelund, Akupunktør og jordemoder

Kristin er uddannet akupunktør og tidligere fødegangsjordemoder. Med udgangspunkt i denne fagkombination, ligger fertilitets- og graviditetsområdet hendes hjerte nært.

Hun har bl.a. uddannet sig i den britiske fødselsforberedelsesmetode Hypnobirthing og fungerer også som ekstern underviser i obstetrik på psykomotorisk terapeutuddannelsen. Hun har flere kurser i energiterapi samt en mangeårig meditativ praksis, som hun trækker på i sine behandlinger.

Kristin er RAB certificeret og er under videreuddannelse i akupunktur (CCM), kost og urter. 

Fokusområder: Fertilitet, graviditetsgener, træthed, smerter, hovedpine, allergi, afspænding, fordøjelsesproblemer, menstruationssmerter og andre cyklus-forstyrrelser

Bestil tid
Jordemoder og akupunktør
Sygeplejerske og akupunktør

Rikke Lundquist, akupunktør, sygeplejerske og stressambassadør  

Rikke er uddannet sygeplejerske og har mere end 15 års erfaring fra bl.a. intensiv, afdeling for blodsygdomme og senest ortopædkirurgi.

Rikke er desuden certificeret stressambassadør, og benytter også viden og redskaber herfra i sine behandlinger, når hun finder det relevant. Behandlingstilgangen er holistisk, og Rikke lægger derfor vægt på at gennemgå det hele menneske i udrednings- og behandlingsforløbet, for på denne måde at finde frem til årsagen bag symptomerne.

Rikke er RAB certificeret og uddannet i klassisk akupunktur, øreakupunktur, guasha og cupping. Hun er samtidig under videreuddannelse i akupunktur (CCM), kost og urter. 

Fokusområder: søvn, stress, angst, fordøjelse, træthed, hovedpine/migræne, muskelspændinger, senfølger efter virus eller infektioner, allergi, arvævsbehandling, generel balance i krop og sjæl  

Bestil tid