Behandlere

Lægeuddannet behandler hos WE Clinic

Dr. Chunwen Gao, M.D., Ph.D.

Dr. Gao er uddannet fra Tongji Medical University i Kina i 1992, hvorefter han fik arbejde som ortopædkirurg på sygehuset i Beijing. I 1995 kom han først til Danmark for at skrive sin Ph.D. i smerteforskning på Skejby Sygehus og senere på Aalborg Sygehus. Efter denne var afsluttet i 2001, fik han en postdoc-stilling på University of California. Dr. Gao vendte tilbage til Danmark i 2002 hvor han arbejdede som læge på ortopædkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus.

I 2004 flyttede Dr. Gao til Fyn og arbejdede på hhv. Odense Universitetshospital (OUH) og Ringe Sygehus. Under sit ophold på OUH, fordybede han sig i kroppens anatomi og biomekaniske funktioner.

Under lægeuddannelsen, fik Dr. Gao sideløbende undervisning i akupunktur og praktisering heraf. Han åbnede sin første akupunkturklinik på Fyn i 2005. Igennem årene har han udviklet en unik behandlingsmetode med en kirurgisk patenteret nål, Gao Akupunktur® og akukirurgi®. Minimalt invasive behandlinger, der er specielt effektiv mod kuskefingre, springfingre og lignende lidelser i hænder og håndled.

Dr. Gao er registreret alternativ behandler (RAB) og behandler kun i Valby.

Bestil tid
Certificeret klassisk akupunktør

Line Haaning, Klassisk akupunktør 

Line har, igennem hendes kinesiske opvækst, et stort kendskab og indblik i kinesisk medicin og de traditionelle behandlingsmetoder. Hun er uddannet i Klassisk akupunktur, auriculoterapi (øreakupunktur), gua sha, cupping og har taget særligt kursus i fertilitet.

Hun har derudover modtaget undervisning af Dr. Gao og assisterer ham sommetider i Valby klinikken. Line er overordnet ansvarlig for klinikkernes og webshoppens daglige drift.

Line er RAB certificeret og behandler primært i Risskov (Aarhus) og sommetider i Valby (Kbh).

Fokusområder: Fertilitet, posturologi, afspænding, allergi, arvævsbehandling, cupping, , fordøjelsesproblemer, graviditets- og efterfødselsgener, migræne/hovedpine

Bestil tid
Sygeplejerske og akupunktør

Line Holm Jensen, Akupunktør og Sygeplejerske

Line er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på Aarhus Universitetshospital i mere end 14 år på hhv. hjertekirurgisk, kirurgisk børneafsnit og senest Børn og Unge Klinik indenfor ortopædkirurgien. Her har hun haft ansvaret for bl.a. postoperativ sygepleje, herunder vejledning om kost, motion og medicin.  

Line er også uddannet i Klassisk akupunktur, øreakupunktur,  guasha og cupping. Hun har derudover taget kursus i fertilitet. 

Grundet Lines sundhedsfaglige erfaring samt hendes egen aktive livsstil, har hun en særlig interesse i bevægeapparatet og lindring af kroniske og akutte smerter i muskler og led. 

Line er RAB certificeret og behandler kun i Risskov (Aarhus).

Fokusområder: Muskel- og ledsmerter, afspænding, sportsskader, cupping, allergi, ryge/sukkerafvænning, graviditetsgener

Bestil tid
Certificeret holistisk behandler

Caroline Søgård, Holistisk behandler (barsel)

Carolines kompetencer spænder vidt og hun er uddannet indenfor både akupunktur, forskellige healingsformer samt krops- og ansigtsterapi. Hun har særlig fokus på behandling af symptomer forårsaget af stress og angst. Caroline anvender altid flere metoder i hendes behandlinger med målet om at skabe en følelse af dyb afslappelse og ro.

Hun har selv oplevet konsekvenserne af langvarig angst og uro på egen krop og har derfor en stor passion for at lindre disse følger hos andre.

Caroline er registreret alternativ behandler (RAB) og behandler kun i Risskov. 

Fokusområder: Stress og angst (særligt hos børn og unge), afspænding, beroligende ansigtsterapi