Klientudtalelser

Her ses et lille uddrag af udtalelser fra tidligere klienter. Vi stræber efter at opdatere siden løbende.

 

Springfinger patienter:

 

 

Karpaltunnelsyndrom patient: 

"Jeg mødte Dr. Gao i forbindelse med at han kurerede min kone for en slem allergi. Da jeg samtidig døjede med Karpaltunneldynrom i venstre hånd, spurgte jeg om der var noget han kunne gøre ved det. Jeg var klar over at man kunne blive opereret for det, men udsigten til et større indgreb, adskillige sygedage uden garanti for et positivt resultat, holdte mig tilbage. 

Dr. Gao behandlede mit håndled med Gao akukirurgi. Det er aktiv påvirkning af et punkt i håndleddet af få minutters varighed. Behandlingen har jeg ikke fortrudt! Kun enkelte gange er der tendens til symptomer hvis jeg har brugt min hånd meget, men absolut ikke i en grad som har hold mig vågen nat efter nat. Ellers er jeg helt symptomfri. 

Jeg kan kun anbefale denne behandling, da den er effektiv og helt uden bivirkninger."

 

Tennisalbue patient:

"Jeg havde store smerter, som I også oplyste mig om i ca. 3 dage. Herefter har jeg overhovedet ikke mærket til albue og kan næsten ikke tro det er rigtigt. Utroligt hvor hurtigt man glemmer, hvilken stor gene det var for mig. Jeg havde jo daglige smerter i ca. 4 måneder og nu er de pist væk. Jeg fortæller vidt og bredt om den vellykkede behandling!"

 

Hælspore patient: 

"Min fod har det fantastisk! Smerterne er vel aftaget med 90% vil jeg mene."

 

Golfalbue patient: 

"Det har været helt fantastisk! Jeg har ingen smerter mere overhovedet i ”albuen” efter 2 år med smerter…. Bliver lidt øm når jeg har brugt den…. Men det er også aftagende".

 

Kuskefingre - Før/efter billeder