Stressbehandling

Et stresset sind = En stresset krop

Stress og angst hænger ofte sammen, selvom der ligger forskellige følelser bag. Begge fænomener aktiverer en stressrespons i kroppen, som kan udløse mange af de samme symptomer. 

Følelser der stresser kroppen, vil over en længere periode manifestere sig som kroniske symptomer. Det kan være i form af f.eks. hovedpine/migræne, kvalme, fordøjelsesproblemer, overfladisk vejrtrækning, søvnløshed etc. Mere alvorlige symptomer kan vise sig som hårtab, hjerteanfald, funktionelle sygdomme mm. 

Kortvarig stress kan være gavnlig, i situationer der kræver skærpet fokus som f.eks. eksamener og lignende. Længerevarende stress kan derimod føre til angst og depression. 

Hvordan hjælper behandlingerne?

Om man tror på energier eller ej, så oplever vi alle energiudveksling i én eller anden grad igennem et liv. I børneårene oplever de fleste at komme til skade, men man husker også, hvordan et enkelt pust eller kram fra en voksen kan føles som en øjeblikkelig lindring. Mange oplever samtidig hvordan dårlig stemning kan spredes, og hvordan et smil eller latter kan smitte. Alt sammen kan defineres som energier, der konstant befinder sig i og omkring os. 

Den japanske vandforsker, Masaru Emoto, påviste med fotografier af iskrystaller, at vand reagerer på intentionerne bag musik og ord. Mennesket består af ca. 60% vand, så det er ikke underligt, at vi også bliver påvirket af intentioner/energier. 

Behandlingen kan defineres som en videregivelse af omsorg, og det kan føles som en positiv indvirkning på kroppen. 

Kombinationsbehandling/dyb afspænding

Akupunkturbehandlinger er meget effektive til at berolige nervesystemet og afspænde kroppen. Nålene kan (gen)skabe sammenhængen mellem krop og sind og give større balance og væren i kroppen.

Reikihealing er en både nænsom og kraftfuld behandlingsform, der nærer krop og sjæl. Under healing skabes der forbindelse mellem de bevidste og ubevidste aspekter af det at være et menneske, og mange oplever at få klarhed omkring følelser, behov og beslutninger i livet efter en healing. At modtage healing fordyber din kontakt til dig selv og giver oftest en stor følelse af meningsfuldhed. At alt er, som det skal være.

Kombinationen af akupunktur og reikihealing giver afspændingen en ekstra dimension, da akupunkturen fordybes gennem healingen.

Andre healingsformer og flere teknikker såsom krops- og ansigtsterapi vil sommetider også inddrages på en intuitiv måde. 

Energiterapi/healing

Behandlingen tager udgangspunkt i energiudveksling, som har til formål at afspænde og skabe dyb ro. Det er blide og rolige behandlinger, som er meget afslappende, og de fleste vil befinde sig i et stadig mellem vågen tilstand og søvn. Der vil være plads til at give fuldstændig slip. Behandlingerne henvender sig til alle som har behov for at afstresse og finde dyb ro. Da de er meget nænsomme, er de også særligt velegnede til børn og unge. 

Kombinationsbehandling/dyb afspænding

En holistisk kombi-behandling med anvendelse af forskellige teknikker såsom: akupunktur, healing, ansigtsterapi, kropsterapi, cupping og øreakupunktur.
Med henblik på at afspænde krop og sind. 

Varighed: 60 min 

Pris: 650 kr.

Energiterapi/healing

En blid og rolig behandling som er afslappende og skaber en dyb ro. Velegnet til et stresset eller angstfuldt sind. 

Varighed: 75 min. 

Pris: 750 kr.

Det er det ”hele menneske” jeg finder interessant, og derfor tror jeg ikke på, at der findes standard behandlinger. Vi har alle forskellige forudsætninger for, hvor vi er i vores liv, hvilket gør hver person unik. Nærværet og kontakten med kroppen oplever jeg kan noget meget særligt, som er svært at sætte ord på. Det skal ganske enkelt prøves på egen krop

Caroline Søgaard, Holistisk behandler

Caroline Søgård, RAB certificeret holistisk behandler
(barsel)

Har du spørgsmål?