WE Partner

WE partnerskab

Drømmer du om din egen klinik, er du allerede en etableret akupunktør, eller vil du bare gerne arbejde med behandlinger på deltid? Så er et WE partnerskab en oplagt mulighed for at udvikle dine kompetencer og samtidig være en del af et fælleskab, hvor du kan sparre og dele erfaringer med kollegaer på tværs af kommunegrænser.

Akupunktur er en flere tusind års gammel behandlingsform, der er anerkendt hos WHO til behandling af en lang række lidelser. Forskere fra Harvard har sågar dokumenteret dens gavnlige egenskaber igennem videnskabelige forsøg. Trods dette, har akupunktur stadig ikke vundet indpas hos den bredere befolkning. Vi tror på, at en kommercialisering af industrien kan bidrage til at gøre akupunktur til et mere populært behandlingsvalg.     

Fordele ved et partnerskab

 • Brand genkendelighed
  Det kan være svært for klienter at vælge iblandt de mange behandlingstilbud som findes på markedet. En klinik med flere lokationer samt behandlere udstråler professionalisme og vil øge troværdigheden hos potentielle klienter. 
 • Samlet marketingsindsats og partnerskabsforhandlinger
  Markedsføringen af en klinik er både omfattende og tidskrævende, og noget som de fleste behandlere gerne ser sig fri for. WE Clinic har allerede en etableret og velbesøgt hjemmeside med en hertil knyttet mailingliste. Et samlet navn for alle klinikker giver derudover mulighed for at lave en fælles marketingsindsats, som øger effektiviteten af kampagner og andre tiltag.

  Som klinikker under ét fælles navn, står man stærkere i forhold til at forhandle samarbejdsaftaler med organisationer, institutioner, virksomheder mm. Vi har allerede aftaler med en række organisationer som man kan drage fordel af fra første dag.    
 • Kundeservice
  Som WE Partner bliver man oprettet i vores bookingsystem, der også giver adgang til journalføring. Derudover har vi et fælles hovednummer samt e-mail adresse som sikrer en strømlinet kundebetjening. Vi tilbyder også direkte afregning med forsikringer samt indberetning til danmark.  
 • Sparring, videreuddannelse og partnerrabat
  Alle WE Partnere vil blive inviteret ind i vores lukkede gruppe, hvor man kan dele viden, erfaringer og problemstillinger. På den måde kan vi løfte hinanden i fællesskab. 

  Vi holder os opdateret på videreuddannelser inden for forskellige specialeområder, som vi deler i vores interne partnergruppe. Vi opfordrer alle til at dygtiggøre sig og udvide sine kompetencer løbende. Vi afholder partnermøder med jævne mellemrum for at understøtte dette formål.  

  Som WE Partner kan man shoppe med rabat på WE Shop, hvor vi også forhandler akupunkturnåle i variable størrelser. 

Krav til behandleren 

Det er altafgørende, at vores klienter kan føle sig trygge hos os. Derfor skal du som behandler have gennemført en akupunkturuddannelse der giver adgang til RAB-godkendelse, hvilket også inkluderer 300 timers undervisning i anatomi, fysiologi og patologi. Hvis du ikke allerede er Registreret Alternativ Behandler (RAB), er dette også et krav for at kunne indgå i et WE partnerskab. Hvis du samtidig har en sundhedsfaglig uddannelse eller anden uddannelse inden for alternativ behandling, vil dette kun blive betragtet som et plus. 

Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for behandlerens faglige såvel som menneskelige kompetencer. 

Model 1 - Deltidsbehandler i WE Clinics lokaler

 • Behandling på deltid i vores egne lokaler i Risskov eller Valby. 

  Vi tilbyder:
  - Bookingsystem m. journalføring
  - Fakturering
  - Hjemmeside
  - Markedsføring (Google ads, Instagram/Facebook, nyhedsbreve)
  - Partneraftaler
  - Nåle, engangslagner, og andet udstyr til klinikbrug
  - Partnerrabat i WE Shop
  - Hovedmail samt nummer
  - Telefonisk bookingassistance samt kundedialog og opfølgning
 • Vælg mellem et ansættelsesforhold eller månedlig fakturering af behandlinger (kræver CVR nummer)  

Model 2 - Fuldtid/deltidsbehandler i WE partner klinik (egen klinik)

 • Behandling på deltid/fuldtid i egne lokaler.

  Vi tilbyder:
  - Bookingsystem m. journalføring
  - Fakturering
  - Hjemmeside
  - Markedsføring (Google ads, Instagram/Facebook, nyhedsbreve)
  - Partneraftaler
  - Partnerrabat i WE shop (nåle mm.) 
  - Oprettelse af partner mail og omstillingsnummer 
  - Print af visitkort, postkort, folie, skilte mm.
 • Du afholder selv lejeomkostninger og bliver faktureret månedligt (kræver CVR nummer) 

Samarbejdsvilkår

Samarbejdsaftalen afhænger af individuelle ønsker og behov. Er du nyuddannet eller har en etableret klinik. Vil du behandle i vores lokaler, eller har du lyst til at prøve kræfter med din egen klinik, hvor du allerede starter med et forspring. 

Ring eller udfyld nedenstående formular. Vi ringer dig efterfølgende op, så vi kan tage en uforpligtende snak om vores samarbejdsmuligheder. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg om WE Partnerskab