Klientudtalelser

Læs vores anmeldelser på Trustpilot, Google og Facebook:

Truspilot anmeldelser af WE Clinic
Anmeldelser på Google
Kundeudtalelser på facebook

Andre udtalelser

"Tusind tak! Og jeg vil lige sige at jeg mærker en kæmpe forskel allerede efter første behandling og har anbefalet jer til mine bekendte. Jeg kommer igen om ikke så længe."

"TAK for at åbne mine øjne for et nyt univers. Jeg har fået behandling af Line i Risskov mod smerter i nakke og skulder. Her en lille uge efter behandlingen mærker jeg en tydelig forskel! Der hele har løsnet sig, og både skulder og nakke “slapper af”. Smerterne er aftagende, og jeg mærker virkelig effekten af kombinationen af akupunktur, cupping og gua sha. Udover effekten var besøget præget af velvære og ro. Line var professionel, grundig og sød. Hendes begejstring for behandlingsmetoderne skinnede virkelig igennem. Jeg vil på det varmeste anbefale We Clinic."

Gao akupunktur® og akukirurgi® klienter

"Jeg mødte Dr. Gao i forbindelse med at han kurerede min kone for en slem allergi. Da jeg samtidig døjede med Karpaltunneldynrom i venstre hånd, spurgte jeg om der var noget han kunne gøre ved det. Jeg var klar over at man kunne blive opereret for det, men udsigten til et større indgreb, adskillige sygedage uden garanti for et positivt resultat, holdte mig tilbage. Dr. Gao behandlede mit håndled med Gao akukirurgi.

Det er aktiv påvirkning af et punkt i håndleddet af få minutters varighed. Behandlingen har jeg ikke fortrudt! Kun enkelte gange er der tendens til symptomer hvis jeg har brugt min hånd meget, men absolut ikke i en grad som har holdt mig vågen nat efter nat. Ellers er jeg helt symptomfri.

Jeg kan kun anbefale denne behandling, da den er effektiv og helt uden bivirkninger."

"Tænk at man kan lave et indgreb med nåle for karpaltunnelsyndrom, og mærke en Klar forbedring dagen efter, det er simpelthen fantastisk, jeg er super glad for jeg gjorde Det, og at slippe for endnu en operation hvor man efterfølgende skal gå hjemme i 7 uger, her slipper man med kun 3 uger. Det er bare alle pengene værd, og kan helt Klart anbefales, tusind tak til Dr Gao."

"Kære Dr. Gao. Jeg vil gerne takke dem for den virkningsfulde behandling af min springfinger. De gav mig behandling tirsdag d. 03/12. De første to dage var fingeren meget sårbar og gjorde ondt. Tredje dag aftog smerterne og fjerde dag fredag d. 06/12 havde jeg fuld førlighed i min finger. Det var langt mindre kompliceret og mindre smertefuldt, end jeg havde forventet! Husker at der gik flere måneder inden en anden springfinger, som jeg fik opereret på traditionel vis, fik normal funktion! 

De må gerne publicere ovenstående med mine bedste anbefalinger af dem og deres arbejde."

"Kære Dr. Gao. Jeg vil gerne sige tak for at min springfinger er så god som ny efter det lille indgreb nytårsaften. Jeg har skrevet en femstjernet anmeldelse på nettet, og anbefaler din klinik til alle, jeg taler med. Du får også stor tak fra mine medarbejdere og min chef, da de slap for en sygemelding fra mig."

"Jeg havde store smerter, som I også oplyste mig om i ca. 3 dage. Herefter har jeg overhovedet ikke mærket til albue og kan næsten ikke tro det er rigtigt. Utroligt hvor hurtigt man glemmer, hvilken stor gene det var for mig. Jeg havde jo daglige smerter i ca. 4 måneder og nu er de pist væk. Jeg fortæller vidt og bredt om den vellykkede behandling!"

"Det har været helt fantastisk! Jeg har ingen smerter mere overhovedet i ”albuen” efter 2 år med smerter…. Bliver lidt øm når jeg har brugt den…. Men det er også aftagende".

"Jeg er allerede nu - kun et døgn efter behandlingen - dybt imponeret over effekten af Dr. Gaos behandling og medvirker gerne til udbredelse af kendskab til ovennævnte - det er simpelthen fantastisk!"

"Det har været en rigtig god oplevelse at være i behandling hos jer, tusind tak for det. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte jer til behandling af min kuskefinger og er glad for resultatet."

Før/efter billeder (kuskefingre):

Har du spørgsmål?