Hvem er vi?

Dr. Chunwen Gao, M.D., Ph.D.

Dr. Gao er uddannet fra Tongji Medical University i Kina i 1992, hvorefter han fik arbejde som ortopædkirurg på sygehuset i Beijing. I 1995 kom han først til Danmark for at skrive sin Ph.D. i smerteforskning på Skejby Sygehus og senere på Aalborg Sygehus. Efter denne var afsluttet i 2001, fik han en postdoc-stilling på University of California i et år.

Dr. Gao vendte tilbage til Danmark i 2002 hvor han arbejdede som læge på ortopædkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus. I 2004 flyttede Dr. Gao til Fyn og arbejdede på hhv. Odense Universitetshospital (OUH) og Ringe Sygehus. Under sit ophold på OUH, fordybede han sig i kroppens anatomi og biomekaniske funktioner.

Under sin lægeuddannelse, fik han sideløbende undervisning i akupunktur og praktisering heraf. Han åbnede sin første akupunkturklinik på Fyn i 2005. Igennem årene har han udviklet sin helt særlige behandlingsmetode med en kirurgisk akupunkturnål, Gao Akupunktur® og akukirurgi® , som er en minimal invasiv behandling der er specielt effektiv mod kuskefingre, springfingre og lignende lidelser. 

Dr. Gao er registreret alternativ behandler (RAB), og hans behandlingskoncept er minimale indgreb med maksimal effekt.

 

 

Line G. Haaning, Klassisk akupunktør (barsel)

Line har igennem hendes kinesiske opvækst, et stort kendskab og indblik i kinesisk medicin og behandlingsmetoder. Hun er uddannet i Klassisk akupunktur, herunder også auriculoterapi (øreakupunktur), gua sha og cupping.

Hun har samtidig modtaget undervisning af Dr. Gao og assisterer ham sommetider i klinikken. Derudover står hun også for klinikken- og webshoppens daglige drift.

Line behandler både i Valby (Kbh) og Egå (Aarhus).