Behandlingsgaranti

Behandlingsgaranti

Hos WE Clinic tilbyder vi en 3-årig tilbagefaldsgaranti for behandlingen af følgende symptomer: 

Kuskefinger (Dupuytrens kontraktur)

Springfinger

Seneskedehindebetændelse

Karpaltunnelsyndrom 

Hvis der skulle forekomme tilbagefald indenfor 3 år efter behandlingen af én af ovennævnte diagnoser, er den opfølgende behandling på vores regning. 

Garantien stilles kun for patienter, der ikke har modtaget anden behandling for deres symptomer. 

Særligt ved behandling af kuskefingre

Hvis bøjningen på fingeren/fingrene er 90 grader eller derover, eller hvis bøjningen sidder i håndens mellemled (PIP) eller yderled (DIP), vanskeliggører det proceduren. Selve operationen vil tage længere tid da der er større risiko forbundet hertil. Derfor vil der blive opkrævet et særskilt beløb ved disse tilfælde (læs mere under Priser og betaling). Denne opkrævning er kun gældende for den første finger. Prisen på behandling af efterfølgende fingre forbliver den samme.

Vi tilbyder ikke tilbagefaldsgaranti i disse tilfælde. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din finger bøjer mere end 90 grader, er du velkommen til at sende os et billede på info@weclinic.dk.

Effektgaranti

Udover behandlingsgarantien stiller vi også en effektgaranti på følgende behandlinger: 

Iskias (Lumbal rodaffektion)*

Hælspore

Tennis- og golfalbue

Effektgarantien dækker over en mærkbar lindring efter behandling. Hvis lindringen ikke mærkes efter 3mdr. tilbyder vi en opfølgende behandling uden beregning. Hvis der først mærkes tilbagevendende symptomer efter 6 mdr. kræves en ny behandlingsrunde.  

*Garantien stilles ikke hvis symptomerne er forårsaget af en diskusprolaps. I disse tilfælde henviser vi til en normal konsultation samt behandling med Gao akupunktur®.  

Vores unikke behandlingsmetoder, Gao akupunktur® og Gao akukirurgi®, er bevist mere effektive end traditionel akupunktur til behandling af de fleste symptomer. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine behandlingsmuligheder.